Χωρίς να έχουμε καταφέρει να το εκδώσουμε, έχουμε δημιουργήσει ένα ακόμη λεύκωμα (εκτός από το άλια*), με ποίηση της Χριστίνας (συζύγου μου) και φωτογραφίες δικές μου. Ονομάζεται εκποίηση και κυκλοφορεί μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Το δεύτερο email που αναφέρεται στο τέλος του video, δεν ισχύει. Αντί γι΄ αυτό, αν σας ενδιαφέρει το λεύκωμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρώτο αναφερόμενο ή το αντίστοιχο στη σελίδα της επικοινωνίας.

 

Πλέον, δεν μου είναι εύκολο ούτε καν να τραβάω φωτογραφίες (λόγω της δυσκολίας στις μετακινήσεις μου, που μεθερμηνεύεται σε αδυναμία προσέγγισης με τον επιθυμητό τρόπο στο θέμα προς φωτογράφηση), οπότε ασχολούμαι κυρίως με την επεξεργασία του υπάρχοντος φωτογραφικού υλικού, φτιάχνοντας videos με μουσική επένδυση και δημοσιεύοντάς τα στο κανάλι μου στο youtube

 

Παράλληλα και χωρίς νάμαι ούτε καν ερασιτέχνης συγγραφέας, κατά διαστήματα, γράφω κάποιες ιστορίες, που βασίζονται κυρίως στις εμπειρίες από τα ταξίδια μου με τις μοτοσικλέτες, αλλά και σε βιωματικές καταστάσεις, από αφηγήσεις του παππού και του πατέρα μου. Πρόκειται για τις 22 + 2 σύντομες ιστορίες

(Το + 2, έχει σχέση με τις δύο τελευταίες ιστορίες αυτής της συλλογής, που αφορούν την πάθησή μου και είναι αφιερωμένες σε όλους όσους ταλαιπωρούνται απ΄ αυτήν).

 

Πέρυσι, συγκέντρωσα σε μία συλλογή με αφορμή τα 14 χρόνια που έπασχα από την σκλήρυνση, 14 ιστορίες με θέμα την ασθένεια μου, που είχα γράψει στην διάρκεια των ετών που πάσχω, αυτοσαρκάζοντας καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζουμε οι πάσχοντες με σκλήρυνση. Είναι οι 14 σκληρές πλάκες

 

Επί πλέον, έχω γράψει μια χιουμοριστική - σατυρική ιστορία που περιλαμβάνει τρία μέρη, με θέμα την εξόρμηση για μπάνιο στη θάλασσα μιας μεσοαστικής νεοελληνικής οικογένειας και την έχω ονομάσει το Κυριακάτικο μπάνιο

 

Η τελευταία μου δημιουργία  αφορά ένα φωτογραφικό - ποιητικό λεύκωμα από έναν ερασιτέχνη μεν φωτογράφο μα ούτε κατά φαντασία ποιητή! Είναι τα χωράφια ξένα.

 

Είμαι μέλος στο photographytalk ένα forum για ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους απ΄ όλο τον κόσμο. Σ΄ αυτό, μπορείτε να δείτε διάφορες φωτογραφίες  μου.

 

Επίσης μέλος στο allaboutms ένα forum για ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο ψυχαγωγικό τμήμα του οποίου και συγκεκριμένα στη θεματική ενότητα της μουσικής έχω έντονη δραστηριότητα καθ΄ ότι λάτρης της, με πολλές αναρτήσεις σε διάφορα είδη της (blues, jazz, ethnic κ.α.)